Boston Bruins skaper et historisk øyeblikk

Det var en veldig historisk kveld for Boston Bruins. Natt til torsdag slo Boston Bruins Buffalo Sabres 7-1 og vant sin niende strake kamp og gikk til 48-8-5 på sesongen med 101 poeng, noe som gjør dem til det raskeste laget i NHL-historien til å overgå 100 poeng.

Boston Bruins mener de gjorde det riktige valget da de signerte David Pastrnak torsdag morgen, som debuterte i Boston Bruins Drakter den kvelden med et mål og to målgivende pasninger. Ikke bare det, Jakub Lauko scoret to ganger og Dmitry Orlov scoret et mål og to assists, deres innsats tok Boston Bruins til nye høyder.

Dessverre ble Brad Marchand tvunget ut med en skade i det andre kvarteret av kampen og kan være ute en stund. Dette er den tredje skadde Boston Bruins-spilleren etter Taylor Hall og Nick Foligno. Heldigvis påvirket dette ikke seieren til Boston Bruins. Pavel Zacha, Patrice Bergeron og Connor Clifton bidro til seieren for Boston Bruins. Men den neste Boston Bruins-planen er fortsatt litt inaktiv, ettersom de for øyeblikket er veldig kort på venstrehendte spillere.

Slik Boston Bruins har spilt i det siste, ser de ut til å være en mulig Stanley Cup-vinner, hva tror du? Bli gjerne med i diskusjonen! La oss feire Boston Bruins ‘seier ved å ta på oss våre Billige NHL Drakter! Gratulere dem med et historisk øyeblikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *