Toronto Maple Leafs slo Buffalo Sabres 6-3

Toronto Maple Leafs vant i kveld i Buffalo, og slo Sabres med 6-3. Nyervervede Maple Leaf Ryan O’Reilly scoret et hat-trick, mens Mitch Marner som hadde på seg NHL Toronto Maple Leafs Drakter noterte en fempoengs natt! Det var en underholdende kamp mellom to av ligaens beste angrep, men denne gangen var det Maple Leafs som vant seieren i Buffalo.

O’Reilly spilte sin tredje kamp på fire netter siden han ble hentet fra St. Louis, og scoret med 37 sekunders mellomrom i åpningsperioden og Maple Leafs ledet 4-0 på mål på 8:18. O’Reilly la til to assists og beseglet seieren med den første fempoengsutgangen i karrieren ved å score i et tomt mål med 1:10 igjen – og etter at Sabres scoret tre ganger for å kutte Torontos ledelse til 5-3. Alex Tuch, med det 100. målet på hans karriere scoret Jack Quinn og Jeff Skinner for Buffalo.

Det var et flott show fra de blå og hvite for det meste av kampen. Til tross for at Sabres nærmet seg sent, klarte Maple Leafs-angrepet seg mens målvakten Ilya Samsonov gjorde noen store redninger. Slutten var ikke så pen som de fleste ville ha ønsket, men det er ingen tvil om at dette spillet kunne ha gått mye annerledes hvis Ilya Samsonov som hadde på seg den Billige NHL Drakter ikke var sterk i midtrammen. Maple Leafs vil nå se frem til fredagskveldens kamp når de er vertskap for Minnesota Wild på Scotiabank Arena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *