Minnesota Wild trist å være uten Kirill Kaprizov de neste ukene

Beklager å høre om skaden til Kirill Kaprizov, All-Star venstre fløy ble skadet onsdag mot Winnipeg Jets og vil ikke kunne bruke en Minnesota Wild Drakter 2023 på tre til fire uker. Keeper Logan Stanley voktet pucken da han traff ham, og Kirill Kaprizov falt deretter ned på ett kne og tok all vekten fra Logan Stanley på ryggen, før han skadet venstre kne.

Nyheten kommer som litt av et sjokk for Minnesota Wild, ute av stand til å akseptere de neste ukene uten Kirill Kaprizov, som har vært en starter for Minnesota de siste tre årene, og scoret 233 poeng (113 mål, 120 assists) på 201 karrierekamper over tre sesonger og vinner av Calder Rookie of the Year-trofeet, han har nå 74 poeng (39 mål) på 65 kamper denne sesongen, og har bidratt til over 41% av Minnesotas mål, og tapet av Kirill Kaprizov for deres neste kamp i San Jose lørdag kveld har dem engstelige.

Heldigvis er ikke ting fullt så ille som de kunne vært, ettersom Minnesota Wild allerede er i en god posisjon for sluttspillet, for tiden på andreplass i Central Division og likt på tabellen med topprangerte Dallas Stars. De har 96,7% sjanse for å komme til sluttspillet i år, ifølge statistiske prognoser. Og Minnesota Wild har tilbakekalt Sammy Walker, en forward fra Iowa i American Hockey League, for å erstatte Kirill Kaprizov. Forhåpentligvis vil Kirill Kaprizov snart være frisk og komme tilbake til Minnesota Wild i en Billige NHL Drakter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *