Kings slo Vancouver Canucks 3-2

I Vancouver denne mandagen beseiret Los Angeles Kings Vancouver Canucks 3-2 på Rogers Arena. Inkludert denne begivenheten har Kings vunnet fire kamper på rad. Anze Kopitar bidro til seieren i denne kampen. Et mål og en assist.

Syv minutter ut i det første kvarteret passet Dubois ballen til Fiala fra høyre, som hjalp Los Angeles raskt å ta ledelsen. Snart utlignet Vancouver da Lafferty fra Vancouver Canucks satte ballen i nettet.

Kampen kom til andre kvarter. Etter 16 minutter og 29 sekunder scoret Lizotte på et utsatt straffespark. Kings overtok Los Angeles og tok ledelsen igjen. Etter 18 minutter og 20 sekunder økte Kopitar til 3-1 etter å ha passert motstanderen. Kopitar laget en sirkel bak nettet og skjøt i høyre sirkel, men ble slått av De Smiths hanske og slo pucken inn i dørkarmen. , utvide muligheten for å vinne for Kings.NHL drakter norge Kopita har ni poeng på fire kamper på rad, inkludert fire mål og fem målgivende pasninger.

17 minutter av tredje kvartal hjalp Boeser Vancouver Canucks med å jage stillingen til 3-2. Scoringen var allerede låst, og Canucks klarte ikke å oppnå en reversering på slutten av kampen.

Kopitar assisterte én gang i denne kampen og har totalt 40 assists i hovedstadssesongen. Dette er den laveste 14 ganger i NHL-karrieren. Ble en av spillerne med flest assist blant aktive NHL-spillere.