Nichushkin og MacKinnon briljerte i Avalanches storseier over Sabres

Colorado Avalanche, anført av spissene Valeri Nichushkin og Nathan MacKinnon, åpnet sesongen med en 5-1-seier over Buffalo Sabres natt til onsdag. Nichushkin, iført Colorado Avalanche Drakter, scoret to ganger og MacKinnon hadde to assist og nådde 800 poeng i karrieren.

Mikko Rantanen og Miles Wood scoret også for Colorado, og forsvarsspilleren Sam Malinski scoret sitt første NHL-mål i tredje periode. Ivan Prosvetov var enestående, med 29 redninger, og vant kampen.

Avalanche fikk en rask start og ledet 3-0 i første periode. Nichushkin scoret kampens to første mål, og Rantanen scoret ytterligere ett. Zach Benson reduserte for Sabres, men Avalanche så seg aldri tilbake etter det.

Med MacKinnons to målgivende pasninger er han oppe i 800 poeng i karrieren. Han er den femte spilleren i Avalanches historie som når milepælen. MacKinnon forlenget også sin poengserie til 13 kamper, og har nå gjort minst ett poeng i samtlige 15 hjemmekamper denne sesongen. Rantanens mål var hans andre i kampen, og han har nå scoret i to kamper på rad.

Sabres ble anført av Zach Benson, som scoret lagets eneste mål. Ukko-Pekka Luukkonen i en ishockey drakter gjorde 24 redninger i tapet.

Seieren betydde mye for Avalanche, som nå har vunnet tre strake kamper. De ligger nå på førsteplass i Western Conference og ser ut til å gjøre et stort framstøt i sluttspillet.