Semyon Varlamov med 32 redninger da Islanders slo Capitals med 3-0

New York Islanders slo Washington Capitals 3-0 i nattens kamp. Kampens høydepunkt var prestasjonen til Semyon Varlamov i New York Islanders Drakter, som avsluttet med 32 og 34 redninger i to kamper på rad for å holde laget ubeseiret.

Semyon Varlamovs spektakulære spill gjorde det vanskelig for motstanderlaget Capitals. Uansett hvor hardt motstanderlaget prøvde å angripe, var Semyon Varlamov alltid stødig som et fjell når han stoppet skuddene deres. Hans store ferdigheter og utmerkede reaksjonstid ble den siste forsvarslinjen mot Capitals.

New York Islanders hadde bare to skudd på mål i første periode, men begge gikk i mål, og Ryan Pulock og Simon Holmstrom scoret tidlig i kampen. Brock Nelson fikk derimot sjansen på en kjapp kontring i andre periode og økte ledelsen til 3-0.

Også i defensiven spilte New York Islanders godt og begrenset Washington Capitals’ offensiv. Selv om Washington Capitals tidligere hadde vunnet to kamper på rad, hadde de fortsatt problemer i offensiven. Hovedtrener Spencer Carbery sa at laget vil ta tak i problemene med å utnytte sjanser, skape mer kaos og gjøre det vanskeligere for motstandernes målvakter.

Det er verdt å merke seg at Nicklas Backstrom, som hadde på seg en billige ishockey drakter, dessverre forlot laget under kampen på grunn av en skade, noe som absolutt er et stort tap for Washington Capitals’ offensiv. Selv om Washington Capitals forsøkte å komme tilbake i kampen, ble et mål som ble dømt for å ha forstyrret motstanderens keeper underkjent, og kampen ble til slutt tapt.

Alt i alt viste kampen New York Islanders’ sterke defensiv og evne til å kontre raskt, samtidig som den avslørte Washington Capitals’ problemer i offensiven. Selv om det bare var én kamp i den ordinære sesongen, kan dette tapet få stor betydning for Washington Capitals. De må jobbe hardere for å løse problemer og finne gjennombrudd i de kommende kampene for å holde seg konkurransedyktige.