2023 NHL Calder Memorial Trophy Rookie of the Year kunngjort

Matty Beniers, Owen Power og Stuart Skinner vant Calder Memorial Trophy-finalen 3. mai. Prisen, som stemmes over av Professional Hockey Writers’ Association for NHLs beste rookie-spiller og vil bli kunngjort 26. juni i Bridgestone Arena i Nashville, er en viktig del av årets NHL Awards.

Matty Beniers, som bærer en Billige NHL Drakter, er et senter fra USA som for tiden går på University of Michigan. Han ble valgt som nummer to totalt av Seattle Sea Monsters i NHL Draft 2021, og ble den første spilleren i lagets historie som ble draftet. Han utmerket seg den siste sesongen, og viste sterk offensiv evne og defensiv bevissthet som en nøkkelspiller for University of Michigan-laget.

Owen Power, derimot, er en kanadiskfødt forsvarsspiller som også er medlem av University of Michigan. Han har representert det kanadiske landslaget i flere internasjonale turneringer og har vunnet mange utmerkelser og priser. Han har et veldig godt fysisk og teknisk og taktisk nivå, og har vært en viktig søyle i laget ved å prestere godt i spillet.

Stuart Skinner er en kanadisk keeper som for tiden spiller for Edmonton Oilers Drakter 2023. Han har spilt veldig bra den siste sesongen, og har vist gode keeperevner og reaksjonstid, og har gjort mange viktige redninger i kampene.

Alle disse tre spillerne er veldig gode rookies og vil helt sikkert gjøre seg bemerket i sine fremtidige karrierer. Denne prisen er en veldig viktig ære for dem og betyr at de har blitt anerkjent og hyllet for sine fremragende prestasjoner. Jeg tror de vil fortsette å jobbe hardt og oppnå bedre resultater og prestasjoner i de neste kampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *