Winnipeg Jets forlenger Arizona Coyotes-tapet 2-1

Blake Wheeler, som hadde på seg Winnipeg Jets Drakter, mente det var på tide å slutte å bestå, og avgjørelsen hans betalte seg. Wheeler scoret kampvinneren sent i andre periode da Winnipeg Jets ga Arizona Coyotes sitt niende strake tap med en 2-1-seier på søndag.

Etter at Wheelers linjekamerater, Cole Perfetti og Mark Scheifele, sendte pucken rundt i Arizona-sonen, sendte Scheifele den endelig til Wheeler og skuddet hans slo målvakten Karel Vejmelka klokken 16:45. Pierre-Luc Dubois hadde det andre målet for Jets (29) -14-1), som har vunnet sine tre siste kamper og har 8-1-0 på de ni siste.

Winnipegs 59 poeng setter også laget på førsteplass i Western Conference, to poeng foran Dallas Stars. Connor Hellebuyck laget 20 redninger for Winnipeg foran 13 949 fans på Canada Life Centre, hvor Jets har vunnet fem kamper på rad.Vejmelka som har på seg den Billige NHL Drakter stoppet 22 skudd for Arizona, som sist tapte ni strake i reguleringen i oktober/november 2021. Coyotes har også en 13-kampers seierfri rekke på veien (0-11-2).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *