Victor Arvidson-score hjelper Los Angeles Kings til å slå Buffalo Sabres

Adrian Kempe som har på seg Los Angeles Kings Drakter 2023 scoret for tredje kamp på rad, Viktor Arvidsson hadde et mål og to assist, og Los Angeles Kings slo Buffalo Sabres 5-2 mandag kveld. Sean Walker og Matt Roy scoret også for å hjelpe Kings få sin andre seier på rad etter All-Star-pausen og bye-uken. Phillip Danault hadde tre assist og Pheonix Copley gjorde 27 redninger.

Dylan Cozens og Peyton Krebs scoret, og Craig Anderson tillot fem mål på 28 skudd for Sabres, som har tapt fire strake kamper etter en seiersrekke på fem kamper. Kings scoret fire ganger i andre periode, og snudde tabellen etter å ha tillatt seks. mål i den tredje perioden av et 6-0-tap i Buffalo 13. desember.

Kempe, som har på seg den Billige NHL Drakter, fulgte opp hans firemålsutbrudd mot Pittsburgh på lørdag ved å score korthendt på 9:20 av midtperioden for å åpne scoringen. Det var hans syvende mål på tre kamper. Kaliyev slo inn et slagskudd på et powerplay med 7:25 igjen til ledelsen 2-0. Walker og Roy scoret med 33 sekunders mellomrom på slutten av perioden og gjorde 4-0 med 46 sekunder igjen og satte effektivt spillet utenfor rekkevidde. Arvidsson stanget inn pucken etter at den tok et merkelig sprett og endte ved føttene til Anderson 5:14 inn i den tredje. Cozens brøt opp Copleys bud på en andre strake shutout med 9: 44 igjen, og Krebs la til power-play-mål nesten 5 minutter senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *