Toronto Maple Leafs slo Washington Capitals 5-1

Michael Bunting som har på seg NHL Toronto Maple Leafs Drakter hadde et mål og assist, John Tavares la til to assist i sin 1000. NHL-kamp og Toronto Maple Leafs beseiret de tilreisende Washington Capitals 5-1. Morgan Rielly, William Nylander, Pierre Engvall og Zach Aston-Reese scoret også for Maple Leafs, som står 3-1-0 på sin fem-kamps hjemmebane.

Den tidligere Capitals-målvakten Ilya Samsonov, som startet sin sjette start på rad for Leafs, stoppet 23 skudd. Det var Torontos andre kamp uten stjernesenteret Auston Matthews (kne), som er reserveskadet og vil være ute i minst tre uker. Nicklas Backstrom scoret for Capitals, som har tapt fire av de siste seks.

Backstrom, som har på seg den Billige NHL Drakter, førte Capitals 1-0 på 17:17 av den første perioden da han mottok en pasning fra Marcus Johansson langs brettene, skøytet til høyre ansikt-av-punkt og skjøt hanskesiden for en kraft- spille mål. Det var Backstroms første mål for sesongen i hans niende kamp etter å ha gått glipp av 42 kamper på grunn av hofteoperasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *