Philadelphia Flyers forsvarer Ryan Ellis ble skadet igjen i den første kampen

Philadelphia Flyers hentet Ryan Ellis tilbake på mindre enn 19 minutter på is. Ifølge hovedtrener Alan Vigniot ble veteranen skadet igjen i lørdagens kamp og er nå fraværende hver uke.

Dette var et grusomt tilbakeslag for et større oppkjøp av Flyers i løpet av offseason, og han spilte veldig bra i en sunn tilstand. Ellis scoret 5 poeng på fire kamper i år, men nå står returen overfor en annen usikker tidsplan. Jeg vet ikke når jeg fortsatt kan bruke Philadelphia Flyers Drakter.

Så langt har laget opplevd en opp- og nedtursesong, med en rekord på 7-4-2 på 13 kamper. Noen ganger ser de ut som en strengt sensurert konkurrent og et kaotisk rot, og prestasjonen deres i Carolina-seieren og Dallas-nederlaget i de siste to kampene er uberegnelig. Tapet av Ellis, som forventes å spille en viktig rolle i backenden, betyr at det blir flere omorganiseringer for å prøve å finne den beste oppstillingen fremover.

Da trapesen kjøpte Ellis, ble han sett på som et potensielt inventar på den blå linjen de neste fem årene. Kontrakten hans er begrenset til 6,25 millioner dollar og er gyldig til sesongen 2026-27. Som en svært talentfull toveis forsvarer, må Flyers håpe at han kan komme tilbake til kampen i løpet av de neste ukene og begynne å betale utbytte for denne handelen.

Dette er ikke bare et problem denne sesongen, men Ellis har absolutt ikke vært en sunn modell de siste sesongene. I sesongen 2017-18 bommet han et halvt år etter en kneoperasjon. I sesongen 2019-20 fikk han hjernerystelse i Winter Classic og tilbrakte nesten to måneder i skadereservelaget. Forrige sesong pådro han seg et knokebrudd. Bare 35 kamper ble spilt. Selv om dette åpenbart er svært uavhengige hendelser, er det en vanskelig kamp for den 30 år gamle forsvarsspilleren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *