Kyle Okposo scorer tre for å hjelpe Buffalo Sabres med å slå Detroit Red Wings

Kyle Okposo scoret tre ganger, Casey Mittelstadt som har på seg Buffalo Sabres Drakter 2022 hadde to mål og Buffalo Sabres slo Detroit Red Wings 6-3 for sin femte strake seier. Jeff Skinner scoret også for Buffalo, og Owen Power, Zemgus Girgensons og JJ Peterka hadde to assist hver. Ukko-Pekka Luukkonen gjorde 28 redninger og vant sin tredje strake start.

Sabres hadde ikke øvd på en uke. Buffalo-området er i ferd med å komme seg etter en snøstorm som tok livet av minst 40 mennesker. Dominik Kubalik scoret to mål for Detroit, som tapte for syvende gang på ni kamper. Jordan Oesterle scoret også, og Magnus Hellberg gjorde 29 stopp.

Buffalo tok kontroll med fire mål i andre periode, og åpnet en 5-0 ledelse. Okposo som bruker ishockey drakter hadde to av målene, og slo Hellberg på 11:21 og 14:02. Okposo beseglet seieren med et tomt mål med 3:38 igjen, nr. 6 på sesongen. Det var kapteinens første hat-trick siden 7. februar 2016, da han spilte for New York Islanders. Mittelstadt førte Buffalo til å holde seg med 4:28 igjen i den første. Han banket pucken forbi Hellberg etter at et slagskudd fra Peterka gikk av skøyten til Red Wings-forsvareren Jake Walman og rett til Mittelstadt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *