Edmonton Oilers slo Detroit Red Wings

Warren Foegele, som har på seg Edmonton Oilers Drakter 2023, scoret to ganger da Edmonton Oilers veltet Detroit Red Wings 5-2. Oilers har 8-0-1 på sine siste ni kamper. Jack Campbell gjorde 30 redninger. Han har vunnet sine åtte siste starter. Oilers spilte bra de første minuttene av åpningsperioden, men Red Wings var sterke etter det.

Fjerdelinjesenter Ryan McLeod og Foegele hadde mål med 36 sekunders mellomrom tidlig i den andre, og Foegele scoret igjen midtveis i perioden og ga Oilers en 3-1-ledelse. Tredjelinjesenter Ryan Nugent-Hopkins gjenopprettet sin tomålsledelse sent i tredje periode. Edmontons Jack Campbell stoppet 30 skudd, inkludert noen viktige i den tredje for å beholde en ettmålsledelse.

Detroits Tyler Bertuzzi brøt en poengløs uavgjort midtveis i den første perioden og Joe Veleno scoret med 9 sekunder igjen av den andre for å trekke hjemmelaget innenfor et mål. Edmonton, NHLs høyest scorende lag og best på powerplay, scoret med en ekstra skøyteløper da Nugent-Hopkins hadde et mål med 4:22 igjen i den tredje. Red Wings-kaptein Dylan Larkin, som hadde på seg den ishockey drakter, sa at han og lagkameratene lot følelsene få det beste ut av seg når det var nødvendig med et utlikningsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *