David Pastrnak hat-trick hjelper Boston Bruins til å vinne

David Pastrnak som har på seg Boston Bruins Drakter hadde tre mål og en assist, Hampus Lindholm scoret et mål i sin Anaheim-hjemkomst, og Boston Bruins fullførte en perfekt tre-kamps roadtrip med en 7-1-seier over Ducks søndag kveld.

Etter at Pastrnak sikret seg den sjette 30-målssesongen i karrieren med en scoring i første periode, avsluttet han sitt hattrick med to mål med 17 sekunders mellomrom i andre periode. Han satte et power-play-mål mellom Gibsons beina og fulgte det med et utbrytermål, og sendte dusinvis av hatter på Orange County-isen fra Bruins-fansen. Boston har vunnet fire strake sammenlagt etter å ha slått Californias tre NHL-lag med sammenlagt 16-5 de siste fire dagene.

Jeremy Swayman, som har på seg den ishockey drakter, laget 28 redninger for å støtte Pastrnak, som har 32 mål på 40 kamper denne sesongen etter å ha sikret sitt 13. hattrick i karrieren. Han scoret hele syv mål i Bruins’ tre kamper på vestkysten, og dette utbruddet i Anaheim var nok en indikasjon på at den tsjekkiske vingen er i ferd med å få en monsterkontrakt, enten før eller etter at han treffer ubegrenset frispill denne sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *