Coyotes kunngjør viktige datoer for treningsleiren før sesongen

Coyotes installerte og kartla isbitene onsdag og kunngjorde timeplanen for spillertrening i september. billige ishockey drakter

Den nye isen og skiltene har falt i Gila River Arena, og snart skal Arizona Coyotes skøyte på isen som forberedelse til den kommende sesongen.

Den første gruppen med innkalling neste måned vil være unge spillere som vil være i teamutviklingsleiren fra 9. til 13. september. Dette regnes som en trening for disse spillerne.

Fra 15. til 20. september vil nybegynnerens treningsleir ønske flere spillere velkommen, inkludert nybegynnerturneringen som er arrangert av Coyotes på Gila River Arena og Ice Den Scottsdale.

Til slutt vil hele Coyotes-vaktlisten delta i treningsleiren som åpner i Glendale 22. september. Planen for sesongen vil finne sted i løpet av denne tidsperioden, og treningsleiren avsluttes offisielt på slutten av den siste kampen i pre -sesongen 7. oktober. Så langt er den eneste datoen som er åpen for publikum nybegynneroppgjøret 17.-20. september, som vil kreve kjøp av billetter. Alle spill som involverer coyoter vil bli avholdt i Gila River Arena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *